vrijdag 9 maart 2012

VSCO’61 in belangrijk duel tegen KHC

Zaterdag wacht VSCO’61 een erg belangrijke wedstrijd. In Kampen treedt het aan tegen KHC de nummer voorlaatst in de competitie. De wedstrijd op sportpark De Venen begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.J.A. Visser uit Arnhem.

Zowel voor KHC als VSCO’61 is zaterdag een overwinning het enige wat telt. Drie punten zijn broodnodig voor beide teams met nog tien wedstrijden te gaan in de competitie. KHC strijdt tegen degradatie en heeft 13 punten uit 17 duels en bezet daarmee de voorlaatste plaats. Vorige week werd nipt met 2-1 verloren van Advendo’57. KHC had recht op meer, maar had geen geluk in de afwerking.

De laatste overwinning van VSCO’61 dateert van 29 oktober vorig jaar. Drie punten werden nadien uit acht duels behaald. De vijf verloren wedstrijd werden altijd met het kleinst mogelijke verschil geleden, maar daar koop je uiteindelijk niets voor. Het geluk lacht de ploeg momenteel niet toe en in de wetenschap dat geluk af te dwingen is, moet dat zaterdag de doelstelling zijn. Afgelopen zaterdag leed VSCO’61 een 1-2 nederlaag tegen Hierden, terwijl een gelijkspel op zijn plaats was geweest. Hierdoor bezet VSCO’61 momenteel de zevende plaats met 22 punten uit 16 duels.

Winnen is voor beide teams van eminent belang. Het belooft dus een spannend duel te worden op sportpark De Venen. De thuiswedstrijd wist VSCO’61 met 2-1 winnend af te sluiten. Bij VSCO’61 ontbreken vanwege een schorsing Robin Füchten en Peter Sleurink en zijn Nico Nagelhout, Sander Vis en Gerwin de Leeuw geblesseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten