vrijdag 16 maart 2012

Voorbeschouwing: Lunteren - OWIOS

Zaterdag 17-03-2012 speelt OWIOS om 14.30 uur op sportpark De Wormshoef tegen Lunteren.
Dit wordt de derde wedstrijd in de derde periode. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter R. Mellink.

Lunteren is een bekende tegenstander voor OWIOS, echter de laatste seizoenen bivakkeerde de ploeg in de 3e klasse. Echter door het kampioenschap in het voorbije seizoen komt men deze jaargang weer uit in de 2e klasse G. Tot dit moment met wisselende resultaten, de ene verrassende verliespartij wordt afgewisseld met een spectaculaire overwinning. Momenteel bezet Lunteren een 8e positie met 23 punten uit 17 wedstrijden.

De groenwitten hebben een sterke periode achter de rug, echter de laatste 2 wedstrijden konden niet in winst worden omgezet. Vorige week werd er thuis met 1-2 verloren van de koploper Blauw Geel ’55, echter biedt het vertoonde spel wel perspectief. Met de inmiddels bekende inzet en werklust kon er net geen punt uit het vuur gesleept worden. De gastheer Lunteren wist zeer verrassend met 1-5 af te rekenen met de nummer 3 uit de klasse DFS. Voorwaar een zeer knappe prestatie en een waarschuwingssignaal aan de groenwitten.

Ook vandaag zal weer veel werklust en passie aan de dag moeten worden gelegd om met een goed resultaat uit Lunteren terug te keren. Het is te hopen dat Warmelink vandaag weer kan beschikken over een voltallige selectie hetgeen de laatste weken door blessures en schorsingen niet het geval was.

De thuiswedstrijd tegen Lunteren konden de Oldebroekers winnend afsluiten met 3-0, doelpunten waren er te noteren van uitblinker Bennie Veldhoen en maar liefst 2 eigen doelpunten. OWIOS zal de tegenstander ook niet moeten onderschatten, als men nog een rol van betekenis in de competitie willen spelen dan moeten de punten meegenomen worden naar de Bovenmolen.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in Lunteren.
 

Volgende competitiewedstrijd is:  OWIOS – FC Horst, om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten