donderdag 29 maart 2012

OWIOS uit naar DFS Opheusden

Zaterdag 31-03-2012 om 14.30 uur wordt op sportpark ‘t Heerenland in Opheusden gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheids-rechter J.A.M. Everlo uit Hengelo (Ov.)

DFS is inmiddels een bekende tegenstander voor OWIOS, echter de wedstrijden in Opheusden hebben nog nooit een positief resultaat opgeleverd. Tot dit moment kent DFS een goed seizoen en bezet men de 2e plaats met de laatste weken wisselende resultaten.

Wat betreft de resultaten van de laatste weken kennen de Oldebroekers ook een mindere periode. OWIOS bezet nu nog de 5e plaats op de ranglijst maar de concurrentie staat te trappelen om de groenwitten in te halen, hetgeen ook mogelijk is omdat veel teams nog een inhaalwedstrijd tegoed hebben.

Vorige week verloor DFS op eigen terrein met 3-4 van sv ’t Harde en OWIOS blameerde zicht in de thuiswedstrijd tegen FC Horst, uitslag 1-8. Je zou het aan de uitslag niet zeggen maar toch waren de Oldebroekers echt niet veel minder, maar binnen een kwartier vielen er 8 doelpunten. Alle reden om zaterdag deze wanprestatie recht te zetten met een goed resultaat.

Eerder dit seizoen verloor OWIOS de thuiswedstrijd met 3-4, doelpunten voor OWIOS van Gerdo van ’t Hul, Corné Schuld en William van den Hul.

Vandaag zal weer veel werklust en passie aan de dag moeten worden gelegd om met een goed resultaat uit Opheusen terug te keren. Het is te hopen dat Johan Warmelink vandaag weer kan beschikken over een voltallige selectie hetgeen de laatste weken door blessures ne schorsingen niet het geval was.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in Lunteren.

Volgende competitiewedstrijd is:  Advendo ‘57 – OWIOS, zaterdag 7 april om 15.00 uur in Ederveen.

Volgende thuiswedstrijd is: OWIOS – sv ’t Harde, vrijdag 13 april om 19.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten