zaterdag 3 maart 2012

Hardwerkend VSCO'61 lijdt nederlaag

In de thuiswedstrijd tegen Hierden loopt VSCO’61 tegen een 1-2 nederlaag op. In de laatste vijf minuten van de eerste helft incasseert VSCO’61 twee tegentreffers wat uiteindelijk de beslissing betekent. Door deze nederlaag breken belangrijke weken aan om het tij te keren.

VSCO’61 start goed aan de wedstrijd, maar het laatste kwartier komt Hierden beter in het spel. Tien minuten voor rust heeft Bert van ’t Hof de kans om VSCO’61 op voorsprong te zetten, maar alleen voor doelman Sio weet de doelman te redden. In de slotfase van de eerste helft weet Hierden tweemaal te scoren via Nick Doppenberg en een penalty van Marco Heemskerk.

De tweede helft levert VSCO’61 veel strijd en krijgt kansen. Eerst schiet Martiijn Pluim in vrije positie op doelmam Sio en raakt Welsey Pater de binnenkant van de paal. Breekpunt is de rode kaart in de 68e minuut voor Robin Fuchten en na tien minuten afkoelingsperiode speelt VSCO’61 alles of niets. Hierden krijgt enkele goede kansen, maar scoren niet. Wim de Vries weet uiteindelijk de tegentreffer te scoren, maar verder komen de Kanaries niet.