vrijdag 23 maart 2012

VSCO'61 op bezoek bij Zwolsche Boys

Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij Zwolsche Boys.
De wedstrijd op het  Jo van Marle sportpark begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A.C.M. IJsendorn.

Zwolsche Boys is na een goede start van de competitie ver weggezakt. Deed de ploeg van John Beijen aanvankelijk nog mee om de eerste periodetitel, hierna is een vrije val ingezet en bivakkeren de Boys op voorlaatste plaats met 16 punten uit 18 wedstrijden. 

De laatste overwinning dateert van 19 november vorig jaar en hierna werden louter en alleen maar nederlagen geleden. Ook afgelopen week in de uitwedstrijd tegen Advendo’57 kon het tij niet gekeerd worden en werd met 3-1 verloren.

Ook VSCO’61 was na de eerste periodetitel met een slechte reeks bezig, maar daar kwam afgelopen week een einde aan. Tegen Zeewolde wist VSCO’61  de neerwaartse spiraal te doorbreken door een klinkende 5-0 overwinning. Goed voor het moraal van de ploeg van Marcel Boelens. Hopelijk dat deze lijn zaterdag doorgetrokken kan worden tegen Zwolsche Boys.

De thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys wist VSCO’61 op overtuigende wijze met 4-0 te winnen wat toen ook de eerste periodetitel opleverde. Deze overwinning is zeker geen garantie voor zaterdag. In deze competitie kan iedereen van iedereen winnen en VSCO’61 zal vol overtuiging het veld in moeten gaan om de punten mee naar huis te nemen.
Het belooft een spannende pot te worden onder een heerlijk lentezonnetje. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten