zaterdag 17 maart 2012

Voetbalschool Elburger sc krijgt gaten-doel


De Elburger Sportclub heeft inmiddels alweer 8 jaar een voetbalschool. Hier kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 8 jaar gratis kennismaken met de mooie voetbalport.
De kinderen van de voetbalschool konden op zaterdagmorgen 10 maart voor het eerst gebruik maken van een trainingsgoal met gaten. Drie sponsors namelijk gebr. Deetman watersport en touwslagerij, cafetaria ‘t  Hoekje en studio Lalinea, belettering en reclame, hebben dit attribuut beschikbaar gesteld, een mooi gebaar.

Er werd  door de aanwezige 31 voetballertjes meteen druk gebruik van gemaakt, waarbij  van oor tot oor geglunderd werd bij het maken van een doelpunt.

De voetbalschool duurt nog t/m 12 mei a.s. en is elke zaterdag van 10 tot 11 uur. Speciale kleding en schoenen zijn niet nodig . Op de laatste zaterdag kunnen de kinderen  een voetbaldiploma halen.

Ouders kunnen hun kinderen nog steeds zonder verplichting bij de club opgeven, door het formulier te downloaden en in te vullen wat onder het item voetbalschool te vinden is, op de site www.elburgersc.nl. Gewoon komen op zaterdagochtend kan overigens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten