maandag 12 maart 2012

Voorverkoop Kaarten GP Zijspan, EK Quads, Jan Smit en Radio Veronica

Stichting Circuit Oldebroek wil eens wat anders proberen.
Bij motorcross evenementen wordt er vaak op de traditionele manier kaarten gekocht (aan de kassa).
Veel mensen zijn tegenwoordig erg digitaal ingesteld en verrichten veel zaken achter de computer. Om hier op in te spelen hebben wij een link op onze website gemaakt waar kaarten in de voorverkoop gekocht kunnen worden.

Kijk op www.stichtingcircuitoldebroek.nl voor meer informatie.
Inmiddels zijn de eerste kaarten al besteld.

Overleg Gemeente Oldebroek en Stichting Circuit Oldebroek.
Op 5 maart 2012 is er een overleg geweest tussen Stichting Circuit Oldebroek en de Gemeente Oldebroek. Stichting Circuit Oldebroek is persoonlijk uitgenodigd door burgemeester Hoogendoorn. Reden van dit overleg waren wederzijdse kennismaking, het bespreken van de aangevraagde evenementenvergunning en het maken van afspraken over het gebruik/onderhoud van het terrein. Er zijn nog een aantal zaken die open staan en stonden van beide kanten, hier is constructief over gepraat. Alle punten voor het Wereld Kampioenschap Zijspan en Europees Kampioenschap Quads zijn besproken.

De overige zaken worden binnenkort verder uitgewerkt.

De Stichting heeft aangegeven graag in 2014 een Wereld Kampioenschap voor de jeugd te willen organiseren. Dit is een eenmalige wedstrijd per kalender jaar waardoor deze wedstrijd zo speciaal is. De organisatie die het behartigt (Youthstream) heeft al te kennen gegeven dit graag met Stichting Circuit Oldebroek te organiseren. De eisen voor dit evenement zijn erg hoog. Samen met de gemeente is hier naar gekeken en lijkt het geen onoverbrugbare situatie. Echter heeft de Stichting "huiswerk" meegekregen van de burgemeester richting de toekomst.
Burgemeester Hoogendoorn en
SCO voorzitter Henri Bekenkamp

Hier zal later op terug gekomen worden.

Wij als Stichting Circuit Oldebroek kijken terug op een belangrijk en constructief overleg met de burgemeester en kijken dan ook met een positieve blik richting de toekomst. Echter is er nog veel werk te verrichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten