zondag 11 maart 2012

Opnieuw verlies voor VSCO'61

VSCO’61 weet de neerwaartse spiraal niet te doorbreken en lijdt tegen laagvlieger KHC opnieuw een nederlaag. In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdient trekken de Kampenaren aan het langste eind door met 1-0 te winnen.

Op een slecht bespeelbaar veld is het duel in de eerste helft aardig in evenwicht. VSCO’61 heeft wel wat meer balbezit, maar komt niet tot kansen. De eerste doelrijpe kans ontstaat onverwachts in de 36e minuut voor het doel van Arjan Ten Klooster. Ronald Ahrens pegelt de bal op de paal. Een minuut later is het wel raak voor KHC. Uit een vrije trap kopt Ahrens eerst op de lat en in de rebound weet hij het net wel te vinden. Martijn Pluim krijgt hierna de kans om VSCO’61 op gelijke hoogte te brengen, maar in een scrimmage komt hij niet tot scoren.

De tweede helft probeert VSCO’61 de gelijkmaker te scoren. In de 65e minuut kopt Wim de Vries uit een voorzet van Sander Vis voorlangs. Een minuut later heeft VSCO’61 het geluk aan haar zijde. Na balverlies op het middenveld krijgt Ronald Ahrens een niet te missen kans, maar hij weet de bal op de paal te plaatsen. In de 77e minuut krijgt VSCO’61 een uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Wim de Vries wordt binnen de zestien vast gehouden en scheidsrechter Visser wijst naar de elfmeterstip. De Vries schiet de penalty echter te zwak in, zodat doelman Cor Straetmans redding weet te brengen.

Opnieuw een nederlaag voor VSCO’61 waarvoor de degradatiezone nu wel erg dichtbij komt.