donderdag 29 maart 2012

SV 't Harde thuis tegen Advendo'57

Na de mooie overwinning in de uitwedstrijd tegen DFS moet ’t Harde zaterdag een vervolg hieraan zien te geven tegen Advendo ’57 uit Ederveen.

’t Harde heeft na negentien wedstrijden al 31 punten verzameld en staat daarmee op een vierde plek.

De onderste regionen zijn behoorlijk ver uit het zicht en inmiddels kan er naar boven gekeken worden.
Met voor alle ploegen nog zes of zeven wedstrijden te gaan, lijkt Blauw-Geel af te stevenen op de titel. Daaronder strijden nog meerdere ploegen voor de ereplekken en de derde periodetitel. Ook ’t Harde strijdt hier nog voor mee, maar om dit vol te houden zal er wel een sterke serie moeten volgen de komende weken.

Advendo is een ploeg waar ’t Harde vorig seizoen en dit seizoen nog geen punt van heeft gepakt. Een lastig te bespelen team met veel fysieke kracht. Toch maak de Advendo een lastig seizoen door. Dit in tegenstelling tot vorig seizoen, toen de ploeg uit Ederveen op een vierde plek eindigde. Met 23 punten staat men nu op de tiende plek, net boven de degradatiestreep. Een ploeg dus die de punten hard nodig heeft om uit de zorgen te blijven.

’t Harde verloor in 2012 nog geen thuiswedstrijd. Hopelijk kunnen de groen-witten dit zaterdag vasthouden. Dat zal geen eenvoudige opgave worden tegen een Advendo dat volop strijdt voor een plek in de middenmoot.

De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Klein Kromhof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten