zondag 11 maart 2012

KV Elburg geeft niet thuis


KV Elburg gaf in de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen niet thuis. Na en goede eerste helft liet men het de tweede helft helemaal lopen. Dat leverde een beschamende 28-12 nederlaag op.

Koag uit Krimpen aan de IJssel was de tegenstander in de laatste thuiswedstrijd. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Koag wilde er desondanks nog wel een echte wedstrijd van maken. Elburg was feitelijk alleen in de eerste helft bij de les. Ondanks een flinke achterstand halverwege de eerste helft werd gerust bij de stand 12-10. Niets aan de hand eigenlijk.

Na rust kwam Elburg er niet meer aan te pas. Koag scoorde gemakkelijk uit alle hoeken en gaten. Elburg was niet bij machte om er ook maar iets tegenover te stellen. De teller eindigde pas op 28-12. Een flinke maar terechte nederlaag.

Voor Elburg scoorden:
Benjamin Tijdeman 3; Kees Magre 2; Jim van der Linden 2; Liset van der Linde 2; Rutger Bruinink 1; Melanie Kalverda 1; Ragnild Steert 1.

Zaterdag 17 maart spelen Elburg 1 en 2 oefenwedstrijden in Hoogeveen tegen Thrianta. Op zaterdag 24 maart wordt de eerste competitiewedstrijd op het veld weer gespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten