woensdag 28 maart 2012

Eerste thuiszege voor Batfighters 1

Batfighters 1 heeft vrijdag de eerste thuiszege van de voorjaarscompetitie behaald. DTV’84 2 werd met 7-3 verslagen. Arjen Koops, Stefan Vlieger en René Vlieger verloren alledrie van de sterk spelende Jouke Mentjox.
Met nog drie duels te gaan staat team 1 op de tweede plek in de 1e klasse C. Tafeltennis Zwolle 6 staat nog steeds zeven punten voor en lijkt niet meer te achterhalen. De nummer drie, Smash’70 2, heeft elf punten minder dan de Elburgers.


Batfighters 2 verloor donderdag thuis met 4-6 van Harderwijk 3, de titelconcurrent in de 3e klasse I. Ayad Haba, Gerard Tomassen en Jeroen Bokhorst wonnen allemaal één partij en ook het dubbelspel leverde een punt op. Team 2 staat daardoor nog negen punten voor, maar de Harderwijkers hebben een duel minder gespeeld. Het kan nog een spannende ontknoping worden, aangezien het onderlinge resultaat in evenwicht is (Batfighters 2 won in Harderwijk met 4-6). Mochten beide teams dus samen als eerste eindigen, dan moeten er games worden geteld om te bepalen wie er kampioen is.

Batfighters 3 wist vrijdag knap gelijk te spelen tegen koploper Smash’70 8, dat in de 4e klasse K zes punten voorsprong heeft op de Elburgers. Gerrit van de Poll en Hetty Kamphorst pakten allebei twee punten en Hans Jurriëns één. Team 3 heeft nu één punt voorsprong op de nummer drie, Hoonhorst 2.

Batfighters 4 verraste met een 6-4 zege op koploper Tafeltennis Zwolle 13. De ploeg is daardoor alweer vier wedstrijden ongeslagen en blijft daardoor op de vierde plek staan in de 4e klasse M. Concurrent ESV 1 heeft evenveel punten en beide teams spelen in de laatste speelronde nog tegen elkaar in Elspeet. De punten werden vrijdag gepakt door Michael Eversen (drie), Michel Biesterbos (twee) en het dubbelspel (Heinz Klein en Michael).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten