zaterdag 3 maart 2012

Ruben Wieberdink winnaar Jo Huisman Trofee

Ruben Wieberdink ontvangt
de Jo Huisman Trofee 2011
Vrijdag 2 Maart was het tijd om in het Huiken te Elburg alle kampioenen van de gemeente te huldigen. Iedereen kreeg de kans verenigingen en individuele personen op te geven die in 2011 kampioen waren geworden of een uitzonderlijke prestatie hadden geleverd. Dit was te merken, want er waren ontzettend veel mensen aanwezig, en velen waren opgegeven.Wij hadden natuurlijk de kampioen van Nederland op de marathon bij de junioren inline-skating in huis en hij mocht dus niet ontbreken op deze avond.

Het publiek en de wethouder was onder de indruk van de prestatie die Ruben heeft geleverd op de inline-skates. Ruben vertelde met trots wat hij voor een trainingsarbeid had verricht om dit te kunnen behalen. Daarnaast werden er diverse foto's afgedraaid op een groot scherm waar de welbekende finishfoto op te zien was van deze race in de spagaat. Dit vroeg om enige uitleg welke Ruben al promotend voor onze sport uitleg over gaf.

Als klap op de vuurpijl mocht Ruben naar voren komen om de Jo Huisman Trofee in het ontvangst te nemen, deze prijs is bestemd voor diegene die de meest opvallende prestatie heeft neergezet van de gemeente Elburg in 2011.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten