vrijdag 16 maart 2012

Voorbeschouwing: VSCO’61 - Zeewolde

Zaterdag wacht VSCO’61 het thuisduel tegen hekkensluiter Zeewolde.
De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H.T. Smedes uit het Friese Garyp.

De bezoekers uit Zeewolde zijn aan een goede reeks bezig. De laatste drie wedstrijden werden allen winnend afgesloten. Vooral de uitoverwinning op asvDronten en afgelopen week bij Advendo’57 zijn noemenswaardig. In Ederveen werd met 0-4 gewonnen. Tegen het zwaargehavende Advendo’57 kwam de overwinning in het eerste kwartier van de tweede helft tot stand.
Door deze goede reeks heeft Zeewolde de grote middenmoot weer in het vizier gekregen.

VSCO’61 is door de 1-0 nederlaag afgelopen zaterdag tegen KHC belandt in de grote middenmoot en moet oppassen niet verder af te zakken.  Met 22 punten heeft VSCO’61 zes punten meer dan de opponent van zaterdag, maar heeft nog wel een wedstrijd in te halen. Een overwinning is in het kamp van de Oosterwoldenaren zeer welkom en zal  de ploeg zeker goed doen. De supporters zullen als een man achter hun ploeg staan.

De uitwedstrijd wist VSCO’61 met 1-2 winnend af te sluiten. Zeewolde liet toen wel zien over een aardig voetballende ploeg te beschikken, maar mistte stootkracht. Dat euvel lijkt verholpen te zijn en het belooft dan ook een boeiend duel te worden in Oosterwolde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten