vrijdag 23 maart 2012

Verre uitwedstrijd voor sv 't Harde

Zaterdag reist ’t Harde af naar Opheusden voor wedstrijd tegen de plaatselijke trots DFS. De Betuwenaren staan tweede en maken nog kans om kampioen te worden.

Dit zal wel een lastige opgave worden, want de achterstand is zes punten op koploper Blauw-Geel, dat ook nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. DFS moet dus winnen om enigszins in het spoor te blijven van de koploper.

De ploeg uit Opheusden verloor deze maand twee keer met forse cijfers. Eerst werd in de topper tegen Blauw-Geel met 4-0 verloren en een week later was Lunteren met maarliefst 5-1 te sterk. Vorige week herstelde DFS zich sterk door de uitwedstrijd tegen Horst met 6-1 te winnen. Een ploeg dus met veel scorend vermogen, maar ook een ploeg die gemiddeld twee tegentreffers per wedstrijd krijgt.

’t Harde heeft weliswaar een minder spectaculair doelsaldo, maar doet het nog steeds prima met een vijfde plek. Na de zeer belangrijke thuiswinst op ASVD van vorige week kunnen de groen-witten weer naar boven kijken. Het gat met de onderste vier is negen punten, een voorsprong die ’t Harde niet meer mag weggeven in de resterende acht duels. 

Het wordt ongetwijfeld een lastige wedstrijd tegen DFS, een goed voetballende ploeg met veel individuele kwaliteiten. In de heenwedstrijd kon ’t Harde goed tegenstand bieden, maar verloor het uiteindelijk toch met 1-0.

Of het zaterdag anders loopt, is te zien vanaf 14.30 uur op sportpark ’t Heerenland in Opheusden. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Harskamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten