zondag 4 maart 2012

SV 't Harde wint van Zwolsche Boys

SV 't Harde heeft zaterdag een nuttige overwinning behaald. Op het eigen sportpark Schenk werden de Zwolsche Boys met 3-1 verslagen.

In de 31e minuut werd het 1-0 door een doelpunt van Arnoud Kamerbeek na een mooie voorzet van Ronald van Putten.
Diep in de 2e helft profiteerde Henk Elskamp van een fout van de keeper van Zwolsche Boys waardoor de stand op 2-0 kwam.

Lennart Prins zorgde nog voor wat hoop voor de Zwolsche Boys door de 2-1 te scoren maar in de blessuretijd boorde Kevin van Renselaar deze hoop de grond in door de 3-1 eindstand op het bord zetten.

“Op basis van het veldspel van ’t Harde is het een terechte nederlaag. Voorin brachten wij veel te weinig”, aldus trainer Beijen van de Zwolsche Boys.

De SV 't Harde vestigt zich door deze overwinning stevig bovenin de middenmoot, Zwolsche Boys voelt de hete adem van de onderste ploegen nu in hun nek en vind zich terug in de degradtiezone.