dinsdag 6 maart 2012

Spinning Marathon ABC Alpe D’Huzes cycling team

Aanstaande zaterdag 10 maart 2012 organiseert het ABC Fitness cycling team een spinningmarathon in de sportschool van ABC aan de Havenkade te Elburg.
Doel van de spinningmarathon is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe D’Huzes wat dit jaar op 6 & 7 juni word georganiseerd.


In 2011 is Niek Aink, eigenaar van Aqua & Beweging Centrum ABC uit Elburg, als begeleider van het van Kinsbergen College 4x de Alpe omhoog gegaan. “Deze dag was zo'n unieke belevenis dat ik heb besloten met een eigen team mee te gaan doen”. In 2012 staat er dus een heus ABC Fitness cycling team aan de voet van de berg om een grootse prestatie te leveren voor dit ontzettend goede doel. KWF kankerbestrijding.

Niek Aink is blij met zijn team, “we hebben een super leuk team met mensen die bij mij fitnessen en allemaal hun steen willen bijdragen aan het goede doel, KWF Kankerbestrijding.” Onze teamleden zijn: Wim Pap, Niek Aink, Diane Eibrink, Wim Höften, Douwe Bruinsma, Wilma van Ewijk, Wim van Triest, Wilfred van den Hoorn, Jan Blankespoor en Elzemiek Kortlever.

Zaterdagochtend vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur zal de spinningmarathon plaats vinden in de sportschool aan de havenkade 5a te Elburg. Er zijn nog enkele fietsen beschikbaar en voor  10 euro per uur kun je een sportieve bijdrage leveren aan dit goede doel.

Kijk voor meer informatie op de website: www.ainkbodycare.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten