donderdag 29 maart 2012

VSCO'61 ontvangt zaterdag ASVD

Op de laatste dag van de maand maart treffen VSCO’61 en asv Dronten elkaar komende zaterdag op sportpark De Heughte in Oosterwolde. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Keijl uit Heerde.

Deze wedstrijd staat in schril contrast met de uitwedstrijd in Dronten op 5 november vorig jaar. Toen betrof het  een duel om de koppositie. Beide ploegen hebben het niveau van het begin van de competitie niet vast kunnen houden en zijn daardoor afgezakt naar de middenmoot. Het duel in Dronten werd met 2-1 gewonnen door de Drontenaren. In een gelijk opgaande wedstrijd wist asv Dronten al vroeg in de wedstrijd een 1-0 voorsprong te nemen, maar scoorde Wim de Vries de gelijkmaker. In de tweede helft nam asv Dronten een kwartier voor tijd een 2-1 voorsprong en was VSCO’61 nog dichtbij de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet meer. 

VSCO’61 heeft na een slechte reeks de afgelopen twee weken de weg naar het doel en de weg naar boven weer gevonden Na de 5-0 overwinning tegen Zeewolde werd afgelopen zaterdag Zwolsche Boys met 3-5 aan de zegekar gebonden. Asv Dronten wist afgelopen zaterdag nipt met 1-0 te winnen van Advendo’57. Hierdoor bezet de ploeg van oud VSCO-trainer Lucas Hoekman de zesde plaats met 30 punten, twee meer dan VSCO’61 dat de zevende positie inneemt.

Het treffen zaterdag belooft een treffen te worden tussen twee ploegen die de aanval willen zoeken. Beide ploegen hebben het in zich om verzorgd voetbal te spelen en zijn aan elkaar gewaagd. Hopelijk voor VSCO’61 wordt de opwaartse lijn van afgelopen weken doorgetrokken en wordt de nederlaag in Dronten recht gezet door de drie punten in Oosterwolde te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten