vrijdag 2 maart 2012

OWIOS op bezoek bij Veensche Boys

Zaterdag 03-03-2012 om 14.30 uur wordt op het sportpark Nijkerkeerveen in de gelijknamige plaats, de eerste wedstrijd om de derde periode afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G.J. Maneschijn uit Daarlerveen.

Veensche Boys dat vorig seizoen uitkwam in de 1e klasse A, kent tot dusver een wisselvallig seizoen, de eerste 2 periodes werden afgesloten met een positie onder de middenmoot. Op de ranglijst bezet men momenteel dan ook een 10e postie met 17 punten uit 14 wedstrijden. 

OWIOS daarentegen kent na een twijfelende start van de competitie momenteel een sterke fase en heeft de 3e periode dan ook afgesloten met positie sowieso bij de eerste 4. De thuiswedstrijd voor de groenwitten eindigde in 2-0, doelpunten van William van den Hul en Henk Scheffel.

De Boys uit Nijkerkerveen zullen afscheid willen nemen van de onderste regionen, OWIOS zal de tegenstander ook niet moeten onderschatten. Als de wedstrijd weer met veel inzet en passie wordt gespeeld moet ook hier een goed resultaat kunnen worden behaald. Mocht dat lukken dan is een plek in of boven de middenmoot zeker mogelijk en kan er eindelijk eens een rustig seizoen afgewerkt worden. Met voor de jonge garde veel leermomenten en misschien nog wel een heel leuk toetje in de nacompetitie.

Vorige week wisten de groenwitten de gemeentelijke derby winnend af te sluiten, VSCO werd met 1-0 naar huis gestuurd. Veensche Boys kende een minder resultaat er werd met 5-1 verloren in Opheusden van DFS.

Eens zien hoe de slijtageslag vorige week in Oldebroek door OWIOS verteerd is en welke mannen de groenwitte kleuren gaan verdedigen.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in Nijkerkerveen.

Volgende competitiewedstrijd is:  OWIOS - Blauw Geel ‘55, om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten