zaterdag 22 september 2012

VSCO’61 pakt verdiend gelijkspel tegen koploper

Tegen koploper Lelystad’67 weet VSCO’61 een meer dan verdienstelijk gelijkspel te behalen. Op basis van de tweede helft had er zelfs wel iets meer ingezeten.  Collectief maakt VSCO’61 een sterke indruk.

In het eerste halfuur is Lelystad’67 de bovenliggende partij, maar tot grote kansen  komt het niet. In het laatste kwartier van de eerste helft ontstaan de eerste kansen. Doelman Arjan Ten Klooster weet met een knappe reflex André Kemper van scoren af te houden. Mahid Doufikar ziet even later in kansrijke positie de bal over gaan. Hierna is VSCO’61 tweemaal dichtbij een treffer. Wim de Vries kopt rakelings voorlangs en een kopbal van Stefan Bosch wordt door doelman Abdelaziz uit de kruising getikt. 

De tweede helft is voetballend de partij in evenwicht, maar de grootste kansen zijn voor VSCO’61. Gerwin de Leeuw schiet alleen voor doelman Abdelaziz hard naast. Even later ziet De Leeuw zijn inzet bij de eerste paal van de lijn gehaald. Doelman Ten Klooster redt hierna knap op een kopbal van Kemper, maar in de slotfase is VSCO’61 via Nick Koele en Wim de Vries dichtbij een doelpunt, maar pech en geluk staan een treffer in de weg.

Volgende week speelt VSCO’61 om 14:30 uur de thuiswedstrijd tegen OWIOS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten