vrijdag 7 september 2012

Eerste thuiswedstrijd OWIOS tegen Unicum

Zaterdag staat op sportpark ‘Bovenmolen’ de eerste thuiswedstrijd in de competitie van OWIOS op het programma om 14.30 uur tegen Unicum uit Lelystad.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer Paarhuis uit Ommen.

Unicum is één van de 7 nieuwe ploegen waar OWIOS de strijd dit seizoen zal moeten aanbinden in de 2e klasse G. Beide ploegen zijn dan ook onbekenden voor elkaar. Vorig seizoen speelde Unicum in de 2e klasse B in de regio West en eindigde hier op de 10e plaats. In de beker heeft Unicum wisselend gepresteerd met 1 overwinning en 2 nederlagen. Vorige week in de eerste competitiewedstrijd heeft Unicum thuis gelijk gespeeld tegen een andere nieuwkomer in deze klasse Excelsior Zetten met 1-1.

OWIOS is dit seizoen goed uit de startblokken gekomen onder de nieuwe technische leiding. Het plezier en de wil om voor elkaar te werken is duidelijk aanwezig in de groep. Het voor elkaar willen werken is de basis om te kunnen presteren. Vorige week werd in de eerste competitiewedstrijd de lijn van de voorbereiding in de derby tegen ESC doorgetrokken, wat resulteerde in een verdiende 1-0 overwinning. Met goed en verzorgd voetbal was OWIOS de bovenliggende partij en werden de punten meegenomen naar Oldebroek.

Voor de ploegen in deze klasse is het door de onbekendheid nog aftasten wat de kracht en sterktes zijn van de teams. Dat geldt ook voor OWIOS en Unicum. Hierdoor is het moeilijk te voorspellen hoe de wedstrijd zal verlopen, maar OWIOS zal gebrand zijn om de goede start van de competitie thuis een passend vervolg te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten