vrijdag 21 september 2012

OWIOS thuis tegen VIOS Vaassen

Zaterdag staat op sportpark ‘Bovenmolen’ de thuiswedstrijd van OWIOS tegen VIOS Vaassen op het programma om 14.30 uur. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer P.H.G. Koolwijk uit Angeren.

VIOS Vaassen is dit jaar nieuw in deze 2e klasse G. Vorig jaar is VIOS V. gepromoveerd door kampioen te worden, nadat men twee jaar geleden een stapje terug moest. VIOS V. is de competitie goed begonnen met 4 punten uit 3 wedstrijden en staat in de middenmoot.

Vorige week werd er knap met 2-0 gewonnen van Unicum. In de voorbereiding oefenden VIOS V. en OWIOS nog tegen elkaar. In de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen liep VIOS V., door twee doelpunten in de slotminuten, nog uit naar een 4-1 overwinning.

OWIOS is dit seizoen goed uit de startblokken gekomen met twee overwinningen in de eerste twee wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er helaas met 1-0 verloren van kampioenskandidaat Lelystad ’67. OWIOS voetbalde goed mee en gaf niet op tot het laatste fluitsignaal, maar helaas viel de bal voor OWIOS net niet de goede kant op.

In het seizoen 2010-2011 zaten beide ploegen bij elkaar in de competitie. Twee seizoenen geleden eindigde de thuiswedstrijd van OWIOS tegen VIOS V. in een bloedeloze 0-0. In de uitwedstrijd werd er met maar liefst 5-1 verloren. OWIOS moet de overwinning maar eens pakken tegen VIOS V. en zich sportief revancheren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten