donderdag 20 september 2012

Verre uitwedstrijd voor de Elburger SC

De Elburger Sportclub reist a.s. zaterdag af naar de Betuwe waar het in Opheusden zal aantreden tegen DFS; de meest verre uitwedstrijd van dit seizoen.
(D)oor (F)usie (S)terk is één van de jongste verenigingen in de 2e klasse en is opgericht op 1 okt. 2001 na een fusie tussen Opheusden en Sparta ´57.

Twee seizoenen terug speelden beide opponenten voor het laatst tegen elkaar, waarbij evenals de wedstrijd in Opheusden(2-2) ook het duel in Elburg (1-1) onbeslist eindigde.

In de uitwedstrijd kreeg ESC overigens twee strafschoppen toegewezen, waavan er één werd gemist.

DFS wist inmiddels de eerste twee wedstrijden in volle winst om te zetten waardoor het met zes punten een goede competitiestart kende. Afgelopen zaterdag haalde de ploeg met een 6-1 overwinning flink uit tegen gemeentegenoot ´t Harde.

Elburger Sportclub mocht in het recente treffen tegen buurman VSCO ´61 de eerste zege begroeten en hopelijk heeft het zelfvertrouwen hierdoor een positieve impuls gekregen.

Toch zal het beslist geen gemakkelijk karwei worden in de Betuwe, waarbij een puntendeling al een zeer verdienstelijk resultaat zou betekenen.

De wedstrijd op sportpark ´t Heerenland aan de Van Maanenstraat begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Schuhmacher ui Ermelo.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten