zondag 16 september 2012

DSV'61 speelt gelijk tegen Swift'64

DSV’61 is er in Swifterbant niet in geslaagd om tegen de ploeg van hun oude trainer Henk de Velde de overwinning te behalen.

Na  90 minuten spelen stond er een 1-1 eindstand op het scorebord.

Na een uiterst rommelige eerste helft was de ruststand 1 – 1.
De Doornspijkse treffer kwam van de voet van Johan Westerink die een goede steekpass van Stefan Bakker keurig afrondde.

Lang mochten de oranjehemden niet van de ze voorsprong genieten. Binnen enkele minuten daarna viel er aan de andere kant een vrijwel identieke treffer voor Swift.

De tweede 45 minuten waren van een beter niveau, maar beide ploegen zeetten hun kansen niet om in doelpunten. DSV bracht nog de wissels Blaauw en hartholt in maar ook zij brachten niet de verlossende 1 – 2. Toen omstreeks de 80e minuut Lennart Juffer na zijn tweede gele kaart moest vertrekken, hield DSV stand.