vrijdag 21 september 2012

VSCO’61 ontvangt koploper Lelystad’67

Zaterdag treft VSCO’61 de huidige koploper Lelystad’67 op sportpark de Heughte in Oosterwolde. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.B. van Iersel uit Arnhem.


Lelystad’67 is, zoals op voorhand werd verwacht, goed gestart aan de competitie. Alle drie wedstrijden werden winnend afgesloten. Zaterdag werd nipt gewonnen met 1-0 van OWIOS. De doelstelling van Lelystad’67 is helder. Na de degradatie van vorig seizoen direct weer terugkeren naar de eerste klasse. De ambitie is dan ook om dit seizoen rechtstreeks te promoveren door kampioen te worden. Het seizoen is nog pril, maar de eerste stapjes zijn gezet.

VSCO’61 kent een moeizame start. Van de drie wedstrijden werd er een gewonnen en de overige twee wedstrijden gingen verloren.
Afgelopen zaterdag werd in Elburg tegen buurman Elburger SC met 2-0 verloren. Een slappe start en drie afgekeurde doelpunten braken de Kanaries op. Op een halfuur in de eerste helft na, was het ook niet overtuigend wat VSCO’61 liet zien.

VSCO’61 zal zaterdag echt uit een ander vaatje moeten tappen om kans te maken op een goed resultaat. Er zal collectief gestreden moeten worden en met overtuiging de duels worden aangegaan. In het seizoen 2010-2011 troffen beide teams elkaar ook. Uit wist VSCO’61 met 0-1 te winnen, terwijl thuis Lelystad’67 met 0-3 aan het langste eind trok.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten