woensdag 19 september 2012

2e editie "Kies je aangepaste Sport"

Op de Noord-Veluwe gaat het project de tweede editie van ‘Kies je aangepaste Sport’ van start. ‘Kies je aangepaste sport’ wil mensen met een handicap laten kennismaken met verschillende sporten die bij hen passen. Het gaat hierbij om jongeren en volwassen met een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke, zintuiglijke beperking, of gedragsstoornissen of psychiatrische problematiek.




De deelnemende sportaanbieders komen uit Hattem, Heerde, Oldebroek, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nunspeet, Nijkerk en Elburg. Er is een boekje uitgebracht waarin tientallen sportaanbieders hun aanbod aan mensen met een beperking bekend maken. Het boekje is zowel gericht op jongeren als volwassen. Er worden bijna 40 sporten aangeboden, waaruit men kan kiezen. Er is keus van voetbal tot skiën en van dans tot gymnastiek.

Inschrijven kan nog tot en met 24 september. Mocht u nog mee willen doen schrijft u zich dan zo snel mogelijk in. Inschrijven kan via het opgaveformulier uit het boekje.

Nog geen cursusboekje ontvangen. Het cursusboekje kan geheel vrijblijvend aangevraagd worden bij uw gemeente of de Gelderse Sport Federatie. Stuur een e-mail naar info@gelderland-sport.nl en u krijgt het boekje toegestuurd. In het boekje staat beschreven hoe u kunt meedoen en uit welke sporten u allemaal kunt kiezen.

Kies je aangepaste sport is een project van de Gelderse Sport Federatie in samenwerking met MEE Veluwe en acht gemeenten op de Noord-Veluwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten