woensdag 26 september 2012

Meidenvoetbal bij DSV'61

Meidenvoetbal wordt in Nederland steeds populairder, zo ook bij DSV`61. Op dit moment heeft DSV`61 2 vrouwenteams en 1 meidenteam, echter het meidenvoetbal is zo populair dat dit team op dit moment zelfs uit 21 speelsters bestaat. Deze 21 meiden zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden, zodat DSV`61 na de winterstop met 2 meidenteams de competitie in kan gaan. Al deze teams worden ondersteund door leuke en enthousiaste trainers en leiders.
 
Om al deze meiden en vrouwen zich thuis te laten voelen bij DSV`61, zijn we als DSV`61 anderhalf jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan met een clubcoach van de KNVB. Deze clubcoach zorgt samen met een werkgroep dat er allerlei leuke activiteiten voor vrouwen/meiden worden georganiseerd. Ook geeft deze clubcoach tips over hoe we sommige zaken beter kunnen aanpakken en het uiteindelijk doel van deze clubcoach en werkgroep is dat elke vrouw/meisje zich op haar gemak voelt en vooral plezier heeft bij DSV`61!!

Ben je na het lezen van bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden over voetballen bij DSV`61, ben je tussen de 13 en 17 jaar oud en lijkt het jou leuk om te gaan voetballen, kom dan gerust een keer meetrainen met het meidenteam van DSV`61. Deze meiden trainen op maandag en woensdag vanaf 18:45 uur tot 20:00 uur.

Ben je ouder dan 17 en heb je ook zin om te voetballen, kom dan een keer meetrainen op de woensdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:30 uur.

Heb je na het lezen van dit verhaal nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met Bennie van der Weerd 06-22373298, Damescoƶrdinator DSV`61.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten