zondag 30 september 2012

Opnieuw een gelijkspel voor de sv 't Harde

s.v. ’t Harde heeft net als vorige week uit tegen ASV Dronten nu thuis tegen F.C. Horst een punt weten te  bemachtigen.

Op basis van de eerste helft was dit zeker verdiend al mochten de Groen-witten na negentig minuten best tevreden zijn met 1 punt.

Het vertoonde combinatie spel van F.C. Horst was beduidend beter dan dat van s.v. ’t Harde maar qua rendement leverde het niets op want de mannen van trainer van de Berg creëerden geen enkele kans.
s.v. ’t Harde daarentegen haalde wel het volledige rendement uit haar kansen want in de 25e minuut kwam door een prachtige goal van Arnoud Kamerbeek de 1-0 op het scorebord.
Tot aan de thee bleef deze stand staan maar hierna zakte het niveau behoorlijk en was het wachten op de gelijkmaker.
Deze kwam in de 58e minuut toen scheidsrechter Olde Klieverink de bezoekers min of meer trakteerde op een penalty die door Mathieu van Tienhoven werd binnen geschoten.
Toch kwam kort hierna ’t Harde opnieuw op voorsprong toen assistent scheidsrechter Wim Foppen de vlag maar weer eens omhoog stak maar de scheidrechter terecht door liet voetballen en ’t Harde scoorde via Kevin van Renselaar.
F.C. Horst was niet tevreden over deze stand en maakte het de verdediging van ’t Harde erg lastig om de voorsprong vast te houden.
Toen de anders zo betrouwbare keeper Jim van der Wijk zich behoorlijk verkeek op een hoge bal was het voor Dennis Ruitenberg niet zo heel moeilijk om over de keeper heen te koppen en de 2-2 aan te tekenen.
Beide teams maakten in de slotfase nog een buitenspelgoal maar in beide gevallen vertrouwde de man in het zwart op zijn assistenten, zodat de 2-2 op het scorebord bleef staan.
't Harde neemt het zaterdag 6 oktober op tegen Excelsior in Zetten.