vrijdag 28 september 2012

SV ´t Harde krijgt FC Horst op bezoek

Zaterdag mag ’t Harde weer proberen om de eerste competitieoverwinning te pakken. Het nog ongeslagen FC Horst komt op bezoek op sportpark Schenk.

Na drie opeenvolgende nederlagen wist ’t Harde vorige week het eerste punt te pakken. In de uitwedstrijd tegen ASV Dronten gaf men een 2-1 voorsprong weg, maar gezien de tweede helft kon ’t Harde spreken van een gewonnen punt. Daarmee zijn de groen-witten in ieder geval van de hatelijke nul af, maar bezet het nog wel steeds de laatste plek. Hoog tijd dus voor een driepunter.

Komende tegenstander FC Horst speelde twee keer gelijk en won twee keer is daarmee dus nog ongeslagen. Met acht punten staat men op een vijfde plek, twee punten achter koploper Lelystad. De ambitieuze Horstenaren hebben dit seizoen weer de beschikking over de nodige nieuwe spelers en worden geacht bovenin mee te doen. Een zware kluif dus voor ’t Harde, al bleek vorig seizoen dat het budget niet allesbepalend is. De groen-witten wonnen toen op eigen veld met 2-1.
 
Hopelijk kan ’t Harde weer zo’n prestatie neer zetten. De punten zijn broodnodig en de Hardenezen hebben sowieso wat recht te zetten na de beschamende nederlaag in de laatste thuiswedstrijd. De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Olde Klieverink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten