zondag 16 september 2012

sv 't Harde als mak lam naar de slachtbank

Wat een mega verschil tussen twee teams uit dezelfde klasse waarvan er één dramatisch speelde en de ander echt goed was.

s.v. ’t Harde heeft zoals bekend geen brede selectie en moet bij blessures van basisspelers al gauw een beroep doen op de 2e garde maar wanneer de gevestigde orde dan massaal verstek laat gaan heb je een probleem.
Binnen een kwartier maakten beide centrumverdedigers een kapitale fout waardoor DFS simpel op een 0-2 voorsprong kon komen.
Als de rechtsback en de rechterspits dit kunstje herhalen kom je als tegenstander voor de rust al vrij gemakkelijk op 0-4.
Dat je via een corner dan nog wel weet te scoren is leuk meegenomen maar je zou verwachten dat na de thee iedereen toch wat alerter zou gaan spelen.
We schrijven de 46e minuut en de volgende persoonlijke fout wordt al weer ten toon gespreid en de donderspeech van de trainer ligt in duizend stukken.

Dat de uitslag slechts 1-6 is geworden is te wijten aan het stapje terug wat DFS deed en het uitstekende keeperswerk van Jim van der Wijk.
s.v. ’t Harde was veel te slap en te tam en liet zich op alle linies afslachten door een fris, conditioneel sterk en uiterst fit DFS.
Elvin Hardeveld en Mike Louwaars scoorden beiden drie doelpunten terwijl Wilco Oosterbos de enige treffer voor ’t Harde wist te scoren. 

3 opmerkingen:

  1. Als je als verslaggever zo negatief over je club moet zijn, kun je beter volgende keer maar gewoon thuis blijven. Ook spelers hebben wel eens een slechte dag net zoals een verslaggever.Maar we zijn zo onderhand wel gewend hoe deze man in elkander steekt. Vraag het buurtverenigingen maar..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,

    Het bovenstaande verslag is ingestuurd door iemand van de SV 't Harde. Dus als u kritiek heeft op bovenstaande verslag zult u zoch moeten richten tot het bestuur van de SV.

    Dit verslag heeft dus geen verband met de LOESPORT.NL verslaggever die wekelijks op pad gaat om verslag te doen.

    Redactie LOESPORT.NL

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dhr Vermeulen was erg nagetief over zijn club. Het radio verslag sloeg echt helemaal nergens op. En dat is niet de eerste keer.

      Verwijderen