zondag 2 september 2012

Onnodig verlies voor VSCO’61

In de eerste competitiewedstrijd in Harderwijk tegen ZwartWit’63 loopt VSCO’61 onnodig tegen een 2-1 nederlaag op. Over het geheel genomen was een gelijkspel minimaal verdiend geweest.

VSCO’61 begint beter aan de wedstrijd dan de thuisclub. Al na zeven minuten krijgt Sander Vis een grote kans op aangeven van Rostand Tiencheu Taboue, maar kopt in kanrijke positie naast. Het is na bijna een half uur spelen dat VSCO’61 verdiend op voorsprong komt. Rostand Tiencheu Taboue zet voor, Sander Vis legt breed op Gerwin de Leeuw schiet in de korte hoek raak (0-1). Lang kan VSCO’61 niet van de voorsprong genieten. In de 35e minuut is het Sini Ilic die een combinatie door het centrum keurig afrond (1-1).

Aan het begin van de tweede helft krijgt VSCO’61 twee grote kansen om op voorsprong te komen. Eerst kan Sander Vis alleen op doelman Maik Verhoef afstomen, maar schiet voorlangs. Even later schiet Gerwin de Leeuw op de paal. Beide teams gaan voor de volle winst. VSCO’61 komt goed weg bij een schot van Oussama Labari die op de lat beland. In de78e minuut weet Oussama Labari uit een scrimmage voor het doel wel de 2-1 voor ZwartWit’53 te scoren.

VSCO’61 dringt hierna aan en is enkele malen gevaarlijk voor het doel van ZwartWit’63. Gert Schreurs kopt naast en Rostand Tiencheu Taboue schiet op doelman Verhoef. VSCO’61 komt sneu weg in Harderwijk en zal proberen volgende week in de thuiswedstrijd tegen sv ’t Harde de eerste competitiepunten van dit seizoen te pakken.