zondag 30 september 2012

DSV'61 pakt punt tegen Advendo

DSV heeft zich goed hersteld van de zwakke wedstrijd tegen SEH. Het was waarschijnlijk goed tot allen doorgedrongen dat er een flinke dosis inzet aan te pas moest komen wanneer er (nog) geen goed voetbal wordt gespeeld. Door dit resultaat staat DSV op de 7e plek met 6 punten.

Tegen titelkandidaat Advendo werd een zeer verdienstelijk 1 – 1 gelijkspel behaald en dat zonder de basisspelers Alex Bouwman, Jan van Norel (beiden geblesseerd) en Alfred Hofmeijer (Just married!).
Vanaf de eerste tot de laatste minuut werd er door de oranjehemden fel gestreden in elk duel. Beide doelpunten vielen in de eerste helft, de 0-1 werd door Erik van Zeeburg gescoord. Hij profiteerde van een misverstand achterin bij Advendo. Deze voorsprong kon echter niet tot aan de rust vastgehouden worden, Advendo had er een aantal kansen voor nodig maar uiteindelijk kopte Patrick van den Berkt raak.

De tweede helft werden de Doornspijkers teruggedrongen maar ondanks zeer sterk aandringen van Advendo werd er door hen niet meer gescoord.
Vlak voor tijd redde doelman Marco v.d. Hoek ook nog erg sterk door een schijnbare treffer onder de lat weg te tikken.

Kortom: een goede revanche voor de Doornspijkers die zaterdag a.s. op sportpark De Haere om 14.30 uur de gastheer zijn van BAS.