vrijdag 14 september 2012

OWIOS tegen medekoploper sv Lelystad

Zaterdag staat op sportpark ‘Langezand’ in Lelystad de wedstrijd van OWIOS tegen kampioenskandidaat sv Lelystad ’67 op het programma om 14.30 uur.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer G.J. Maneschijn.

Beide ploegen staan aan kop van deze nog prille competitie. Zowel sv Lelystad als OWIOS heeft de volle winst gepakt in de eerste twee competitiewedstrijden. Afgelopen seizoen vertoefde sv Lelystad in de 1e klasse na de promotie van 2 jaar geleden, maar men kon het niet bolwerken in deze klasse. Twee jaar geleden werd sv Lelystad overtuigend kampioen in de 2e klasse. Het verloren terrein wil sv Lelystad dit seizoen zo snel mogelijk goed maken. De start van deze competitie is goed na overwinningen tegen sv ’t Harde (2-1) en Elburger SC (3-0).

OWIOS trok afgelopen week de goede lijn door. Na de eerste competitiewedstrijd uit gewonnen te hebben van Elburger SC (1-0), werd er afgelopen zaterdag thuis gewonnen van Unicum: 2-0. Unicum was onbekend, maar viel voetballend zeker niet tegen. Bij OWIOS stond de organisatie echter als een huis. OWIOS kwam niet echt in de problemen, nam geen overbodige risico’s en hield hierdoor de punten op sportpark Bovenmolen.

As. zaterdag zal het duidelijker worden hoe de krachtsverhoudingen liggen in deze klasse. Beide ploegen kunnen de borst natmaken en zullen voor de winst gaan. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en OWIOS zal zijn huid duur gaan verkopen om de drie punten mee te nemen naar Oldebroek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten