zondag 30 september 2012

KV Elburg houdt koppositie

Ook na zaterdag houdt KV Elburg haar (gedeelde) koppositie in de 1e klas D. Nu was Regio Vaassen niet opgewassen tegen de dadendrang van de Elburgers. Opnieuw winst en dus twee punten.

Elburg reisde vol vertrouwen af naar Vaassen, een tegenstander die nog geen potten heeft kunnen breken in deze competitie. Toch was de eerste helft van deze wedstrijd niet om over naar huis te schrijven. Regio was niet onder de indruk van de Elburgers en bood goed tegenstand. Elburg kwam niet goed in haar spel. Het resultaat was een kleine achterstand bij rust (5-4).

Rico Smit wisselde in de rust twee spelers en dat pakte goed uit. Elburg speelde een goede tweede helft en legde daar de basis voor de winst. In de slotfase was de voorsprong uitgebouwd tot vier doelpunten (9-13). Toch kwam Regio met twee doelpunten nog terug in de wedstrijd. Rustig uitspelen was er voor Elburg dus niet bij maar de twee punten kwamen niet meer in gevaar. Eindstand 11-13.