woensdag 26 september 2012

PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser te gast bij VSCO’61 - OWIOS

De derby VSCO’61 tegen OWIOS, die zaterdag 29 september op Sportpark De Heughte in Oosterwolde wordt gespeeld zal worden opgeluisterd met de aanwezigheid van Adriaan Visser. Hij komt op uitnodiging van de sponsorcommissie van VSCO’61.
Adriaan is niet alleen voorzitter van PEC Zwolle, maar ook CEO van recyclingbedrijf SITA, onderdeel van het Franse concern GDF Suez.

Adriaan Visser studeerde scheikundige technologie aan de Technische Universiteit Twente en maakte carriere bij publiekrechtelijke organisaties zoals het waterschap alvorens hij via Reggeborgh en Watco CEO van SITA werd. Sinds 2009 is hij ook voorzitter van PEC Zwolle.

Na afloop van de wedstrijd zal hij de sponsors van VSCO’61 vertellen hoe men op weg is om van PEC Zwolle een stabiele middenmoter in de Eredivisie te maken. Wat ligt daaraan ten grondslag, wat komt daarbij kijken en hoe ver is men daarmee? Interessant voor zowel VSCO’61 en OWIOS, omdat beide verenigingen te maken hebben met een terugtrekkende gemeente Oldebroek, die financieel nog meer verantwoordelijkheid bij de clubs wil leggen. Daardoor is de samenwerking met de sponsors des te belangrijker.
Tevens zal hij ingaan op zijn werk als CEO van een groot bedrijf als SITA. Recycling staat in deze tijd van meer en meer aandacht voor duurzaamheid volop in de belangstelling. Daarnaast is het interessant te vernemen hoe een bedrijf als SITA omgaat met deze economisch wat zwaardere tijden.

Het belooft dus zowel sportief als informatief een boeiende middag te worden op Sportpark De Heugthte in Oosterwolde. De derby VSCO’61 - OWIOS begint om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten