donderdag 13 september 2012

Acties voor KIKA bij de Elburger SC

Mede begaan met het feit dat bij het 11-jarige ESC-voetballertje Max Wassenaar begin dit jaar kanker werd geconstateerd, hebben een aantal enthousiaste mensen binnen de Elburger SC de handen ineen geslagen om d.m.v. diverse acties zoveel mogelijk gelden in te zamelen voor de stichting KIKA (KInderen KAnkervrij)

Tijdens de Pinkstermarkt, in het voorjaar, van de plaatselijke voetbaltrots werd o.a. een enveloppenspel gehouden.

In de komende maand zal er evenwel nog groter worden uitgepakt en zullen op 18, 19 en 20 oktober a.s. diverse activiteiten worden ontplooit op het Burg. Bode Sportpark.

Zo zal er o.a. een voetbalwedstrijd worden gespeeld tussen een team van oud SC Heerenveen-spelers met o.a. ESC-er Gerrit Visscher, AZ-trainer Gert Jan Verbeek en Gerald Sibon tegen een regio-team met oud-spelers van o.a. ESC en VSCO ’61.

Ook de derby ESC – VSCO´61, a.s. zaterdag, staat een beetje in het teken van KIKA. De netto-opbrengst n.l. van de verloting, voorafgaande aan de wedstrijd,  die wordt georganiseerd door de supportersver. Blauw-Wit, zal in z’n geheel zijn bestemd voor KIKA.

Hopelijk zullen veel bezoekers de kassa’s op het Burgem. Bode Sportpark passeren. Zij zullen dan ongetwijfeld hun hart nog eens extra laten spreken door het kopen van lootjes ter ondersteuning van dit geweldige doel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten