zaterdag 8 september 2012

DSV'61 pakt punt tegen Terschuurse Boys

DSV heeft aan het duel tegen medekoploper Terschuurse Boys een zwaarbevochten punt overgehouden. Vorig jaar werd het nog een duidelijke 1 – 5 nederlaag, deze warme middag stond er een betere 2 – 2 eindstand op het scorebord.

Vooral DSV was daar het meest tevreden mee omdat Terschuurse Boys over het algemeen de betere ploeg was. De eerste 20 minuten werd er niet gescoord, maar daarna ging het snel. Nauwelijks was in de 23e minuut de 0 – 1 van Terschuurse Boys een feit of de gelijkmaker van Henrick Blaauw kwam er in de 24e minuut achteraan. Terschuurse Boys kwam in de 26e minuut wederom op voorsprong toen een geheel vrijstaande aanvaller raak kon koppen achter doelman Marco van der Hoek.

De tweede helft hield DSV echter beter stand maar ze slaagden er niet in om aanvallend iets af te dwingen. Ook Terschuurse Boys kwam niet verder dan goede mogelijkheden. Vanaf de 71e minuut werd het opeens weer een echte wedstrijd: Alfred Hofmeijer verzilverde een zeer goede pass van Erik van Zeeburg tot de 2 – 2 en beide ploegen wilden wel voor de winst.

DSV moest dat na twee keer geel voor Gerhard Lokhorst de laatste tien minuten met tien man doen en waren content met het ene punt.

Uitslagen:                                         Linkerrijtje:
Advendo – SEH    6 – 0                      1. Advendo 2 – 6
BAS – Swift   4 – 1                            2. T. Boys   2 – 4
DSV – T. Boys  2 – 2                         3. SDS        2 – 4
SDS – Stroe   3 – 1                           4. DSV        2 – 4
De Glind – Zeewolde  0 – 0                5. H.Heim   2 – 3
H.Heim – EFC   4 – 3                         6. BAS        2 – 3

Zaterdag 15 september: Swift - DSV