vrijdag 14 september 2012

SV 't Harde op jacht naar de eerste punten

Zaterdag speelt ’t Harde haar derde competitiewedstrijd. Na twee nederlagen moeten de groen-witten in de thuiswedstrijd tegen DFS Opheusden de eerste punten zien binnen te halen.

’t Harde verloor vorige week de derby tegen VSCO met 1-0 en is daardoor samen met ASVD en ESC nog puntloos. Tegen de kanaries hadden de Hardenezen met name de tweede helft niet veel in te brengen, waardoor de nederlaag een logisch gevolg was.

DFS staat er iets beter voor. De ploeg uit de Betuwe verloor de eerste wedstrijd van dit seizoen met 4-0 van Veensche Boys, maar herstelde zich vorige week door met 3-2 te winnen van Zwart-Wit. DFS werd vorig jaar derde en beschikt over een uitstekend voetballende ploeg, zo hebben de Hardenezen al meermaals ondervonden. Vorig seizoen verloor ’t Harde op eigen veld met 1-0 van DSF, terwijl het in de uitwedstrijd een spectaculaire 4-3 overwinning voor de groen-witten werd.

Hopelijk kan ’t Harde zaterdag meer brengen dan vorige week. Dit zal ook moeten om DFS te verslaan en punten te pakken de komende weken. In de sterke 2e klasse G zijn de verschillen klein en zal elk punt hard nodig zijn. De wedstrijd op Sportpark Schenk begint om 14.30 uur. De leiding is in handen van scheidsrechter Van Dijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten