vrijdag 7 oktober 2011

Zaterdag neemt ’t Harde het op eigen veld op tegen FC Horst uit Ermelo.

De ploeg van trainer Henk Timmer kan tot nu toe niet overtuigen. In vier duels werden er vier punten verzameld. FC Horst haalde deze zomer flink wat versterkingen binnen en kan over de nodige spelers met hoofdklasse-ervaring beschikken. De resultaten zullen echter snel moeten verbeteren, anders kunnen de titelaspiraties overboord gegooid worden. Vorige week werd FC Horst op eigen veld verrast door Lunteren (3-5), iets wat ’t Harde de week ervoor al overkwam.

De groen-witten moesten afgelopen zaterdag wederom een nederlaag slikken. Tegen Zwolsche Boys leek ’t Harde goed op weg, maar door een vroege rode kaart was het niet vreemd dat de Hardenezen zich uiteindelijk toch gewonnen moesten geven. Een nederlaag met een heel ander gevoel dan tegen Lunteren. De mooie competitiestart heeft op deze manier geen vervolg gekregen, maar met negen punten uit vijf wedstrijden staat ’t Harde nog op een vijfde plek.

‘t Harde presteert doorgaans erg goed op eigen veld. Hopelijk kunnen de groen-witten laten zien dat de thuisnederlaag tegen Lunteren een incident was. FC Horst is het aan haar stand verplicht om de komende weken punten te gaan pakken, dus de groen-witten gaan een pittige wedstrijd tegemoet. Het duel op sportpark Schenk vangt aan om 14.30 uur. De arbitrage is in handen van de heer Vierhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten