zondag 16 oktober 2011

s.v.’t Harde verrast koploper ASV Dronten.

s.v.’t Harde heeft in Dronten tegen koploper ASVD een verassende 1-2 overwinning geboekt. ASV Dronten de beter voetballende ploeg met individueel betere spelers en s.v.’t Harde met een wat verdedigende houding die redelijk tot goed werd uitgevoerd.

ASVD kwam in de 15e minuut al op voorsprong toen Kamara de bal achter Kevin van der Wijk kopte, echter werd de goal wegens vermeend buitenspel afgekeurd.
Kevin van Renselaar zag in de 30e minuut zijn snoeiharde schot via de paal terug het veld in gaan en niet veel later zorgde hij ervoor dat ’t Harde een penalty kreeg toen hij binnen de zestien licht werd aangeraakt en het gras opzocht.
Klusje voor Wilco Oosterbos (0-1). Vier minuten later was de stand alweer gelijk toen Bartel Oost een verkregen vrije trap prima binnen schoot.

In de tweede helft werd duidelijk dat ASV Dronten niet haar gelukkigste wedstrijd speelde en speelden de polderbewoners meer individueel dan in teamverband.

’t Harde kon het verdedigend goed aan en gokte op de counter die in de 53e minuut messcherp werd uitgevoerd. Een strakke lage voorzet van Rico Leusink werd door één van de verdedigers van Dronten verkeerd beoordeeld en zijn inbreng verdween achter doelman Bies. (1-2). Het sterk spelende middenveld in samenwerking met een prima doelman haalden het laatste fluitsignaal en zo konden de Groen-witten van ’t Harde 3 punten bij haar totaal optellen.