zaterdag 1 oktober 2011

VSCO’61 pakt winst in Hierden

Het op voorhand lastig ingeschatte duel tegen Hierden leek af te stevenen op een makkelijke overwinning voor VSCO’61. Direct na rust bracht VSCO’61 de stand op 0-3, terwijl Hierden op dat moment al met tien man speelde. Het werd toch nog penibel doordat VSCO’61 makkelijk de 1-3 weggaf en Hierden direct hierna op 2-3 kwam. VSCO’61 wist uiteindelijk de terechte overwinning binnen te halen.

VSCO’61 startte goed en kwam in het begin een aantel keren gevaarlijk voor het doel.  Hierden stelde hier weinig tegenover. De 0-1 van Martijn Pluim, rechtstreeks uit een corner, was dan ook terecht naar het beeld van de wedstrijd. In de 37e minuut moest Hierden-speler Tom van Wijk met rood van het veld na een harde charge op Robin Fuchten. Direct hierna vergrootte VSCO’61 de voorsprong via Bert van ’t Hof op aangeven van Martijn Pluim.

De tweede helft startte VSCO’61 sterk. Vanaf de aftrap werd een goede aanval opgezet en Bert van ’t Hof bereikte Wim de Vries die fraai met het hoofd de 0-3 scoorde. VSCO’61 zat in een zetel maar liet zich verrassen. Een slechte uittrap van doelman Ten Klooster betekende de 1-3 via Nick Doppenberg in de 74e minuut.  Drie minuten later werd het zelfs 2-3 via Paul van Renselaar. VSCO’61 liet het niet verder komen en wist terecht de drie punten mee naar Oosterwolde te nemen.