zondag 16 oktober 2011

Voetbalschool ESC

ELBURG - Sinds 17 september is de voetbalschool van de Elburger Sport Club weer actief met de jeugd van 4 tot 8 jaar om hen de beginselen van het voetballen te leren. Er hebben zich inmiddels 26 jongens en meisjes opgegeven, die elke zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur een uur lang spelenderwijs voetballes krijgen van ervaren trainers en voetballers. Er wordt tot en met zaterdag 26 november getraind met de voetbalschool. Als er nog jongens of meisjes zijn die het leuk vinden om een keertje mee te doen, zijn zij van harte welkom. 

Elke zaterdag zijn er ook twee spelers van de selectie van de Elburger Sport Club aanwezig om te helpen bij de trainingen. Er wordt op het eerste veld getraind, waarbij de ouders op de tribune kunnen plaatsnemen. Hoofdsponsor Falabella heeft de trainers een aantal jassen verstrekt, waardoor de trainers duidelijk herkenbaar zijn. De Elburger voetbalschool is tevens landelijk erkend als stage leerbedrijf door Calibris/ ODVB. 

Indien scholieren van bijvoorbeeld de opleiding ‘Sport en bewegen’ nog een stageadres zoeken, kunnen zij zich tevens aanmelden bij de co√∂rdinator van de VBS. Kijk hiervoor op de website www.elburgersc.nl.

De voetbalschool begint in 2012 weer op zaterdag 3 maart en eindigt op zaterdag 12 mei met het afnemen van diverse voetbalonderdelen, waarbij men een echt voetbaldiploma kan verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten