vrijdag 28 oktober 2011

voorbeschouwing SV 't Harde - DFS

Zaterdag volgt de ontknoping in de 1e periode. Hoewel ’t Harde het niet in eigen hand heeft, is er nog kans op winst van de periodetitel. Wel moet er dan eerst op eigen veld worden afgerekend met DFS uit Opheusden.

DFS liet vorig jaar zien over een uitstekend voetballende ploeg te beschikken. Met de komst van de nodige nieuwe spelers lijkt men er dit seizoen sterker op geworden. Na zeven wedstrijden staan de Opheusdenaren op een zevende plek met elf punten. Op een punt na werden alle punten tot nu toe vergaard op eigen veld.

Bij ’t Harde heerst vooral tevredenheid na zeven wedstrijden. Meedoen om de eerste periodetitel was niet de verwachting na een matige voorbereiding. Na vijf overwinningen en twee nederlagen staan de groen-witten op een mooie derde plek. Alle ploegen staan echter nog wel dicht op elkaar, dus een mindere serie kan ook zo een vrije val op de ranglijst tot gevolg hebben.

Vorig seizoen speelden DFS en ’t Harde met 1-1 gelijk op sportpark Schenk. Om de eerste periode te winnen, zullen de groen-witten moeten winnen én moeten ASVD en VSCO punten laten liggen. DFS wil graag de eerste uitoverwinning van het seizoen pakken, dus het belooft een lastige wedstrijd te worden. De aanvang is om 14.30 uur en het duel staat onder leiding van de heer Van den Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten