donderdag 13 oktober 2011

Kampioenen bij De Werfhorstruiters

DOORNSPIJK - Donderdagavond was voor een aantal Werfhorstruiters een spannende avond. De Algemene ledenvergadering , kampioenenhuldiging en de feestavond waren dit jaar voor het eerst op één avond gehouden.

Na eerst de vergadering te hebben gehouden werd vóór de bekendmaking van de kampioenen, Harry van Heerde gehuldigd. Hij is maarliefst 25 jaar verbonden als instructeur aan de Werfhorstruiters. Na dit heugelijke feit werden de kampioenen bekend gemaakt en die zijn als volgt:
Dressuur kampioen en algemeen kampioen bij de groene pony's is geworden Lara Hoften. Springkampioen bij de groende pony's is Barbera van Norel geworden. Bij de wedstrijd pony's is Miranda van der Weide dressuur kampioen geworden en Alice Hofmeijer springkampioen. De titel algemeen kampioen van de wedstrijd pony's schreef Alice Bonestroo op haar naam. Bij de groene paarden is Hennie Bonestroo dressuur kampioen geworden en bij de wedstrijdpaarden is Nanette Dekker dressuur kampioen geworden. De titel algeheel clubkampioen 2011 is voor Alice Bonestroo.

De publieke huldiging zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse ruiteravonden in maart van het nieuwe jaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten