vrijdag 28 oktober 2011

FC Horst - OWIOS

Zaterdag 29-10-2011 om 14.30 uur wordt op sportpark De Adelaar in Horst de wedstrijd tussen de plaatselijke FC  en OWIOS gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter B. Rorije uit Wapenveld.
Horst begon deze competitie met een overwinning maar daarna kwam de klad erin en werd er nog maar 1 punt gepakt tot vorige week. Er moest toen ingehaald worden uit tegen Blauw Geel ’55 in Ede. Hier werd de volle winst gepakt, 2-3. Op voorhand werd Horst bij de favorieten voor het kampioenschap dit seizoen gerekend, op vele fronten werd het team versterkt, dit zal toch een keer tot uiting komen in de resultaten. OWIOS heeft tot op heden een soort complex om uitwedstrijden tot een goed resultaat te brengen. Daar staat tegenover dat de Oldebroekers in Horst vaak goede wedstrijden spelen en ook een goed resultaat weten weg te halen.
Tijd voor de groenwitten om dit complex van zich af te spelen en morgen een goed resultaat meenemen uit Horst. OWIOS had vorige week geen competitie of beker verplichtingen en hebben genoten van een vrije zaterdag. Donderdagavond 20 oktober werd er wel thuis geoefend tegen DOS Kampen, uitslag van deze gelijkopgaande wedstrijd was 1-1.

Benieuwd hoe de mannen van Henk Timmer (trainer Horst) morgen de wedstrijd ingaan, voor de groenwitten zaak om scherp en fel aan te vangen. Mogelijkheden worden door de Oldebroekers altijd gecreëerd, morgen zullen echter ook de voorwaartsen van Horst in bedwang gehouden moeten worden.
Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in Horst.

Volgende wedstrijd is: OWIOS – DFS Opheusden (5-11-’11 om 14.30), aansluitend zal dan de jaarlijkse bazaar door Supportersvereniging OWIOS gehouden worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten