donderdag 27 oktober 2011

Elburger SC op bezoek bij NSC Nijkerk

De meeste ploegen kwamen afgelopen weekend niet  in actie omdat naast een inhaalprogramma ook de 1e ronde om de KNVB-districtsbeker werd gespeeld. A.s. zaterdag echter zal er op en rondom de velden weer volop beweging  zijn. Hekkensluiter Elburger Sportclub gaat voor  de achtste competitiewedstrijd op bezoek bij NSC  te Nijkerk.  Deze ploeg behoort met DTS ´35 tot de twee degradanten uit de Hoofdklasse.
De Nijkerkers zouden dus het liefst zo spoedig mogelijk willen terugkeren op dit niveau, maar er zijn natuurlijk meerdere kapers op de kust. Momenteel bezet men met 14 punten de vierde plaats op de ranglijst met twee punten achterstand op koploper DTS.

NSC leed tot nu toe slechts één nederlaag;  dat was in de thuiswedstrijd tegen DOS ´37. Hieruit zouden de blauw-witten  enige moed kunnen putten   om tot een positief resultaat te komen. Echter, evenals de andere 25 wedstrijden,  wacht de ploeg, met slechts één overwinning op haar conto, ook nu weer een loodzware opgave.

Het moraal van de beproefde formatie van Egbert Kragt is evenwel nog niet aangetast en men is  bovendien ook nog niet van plan de handdoek nu al in de ring te gooien.

De wedstrijd op sportpark  `De Burcht` aan de Luxoolseweg  begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W.L. Vrijhof uit Ermelo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten