vrijdag 14 oktober 2011

OWIOS - Lunteren

Zaterdag 15 oktober om 14.30 uur wordt op sportpark Bovenmolen de wedstrijd tussen OWIOS en Lunteren gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, de heer D. Beldman uit Holten.

Lunteren en OWIOS hebben vaker tegenover elkaar gestaan, de laatste keer was in het seizoen 2008\2009. In dit seizoen degradeerde Lunteren en speelde OWIOS eerst uit in Lunteren op 15-11-2008, uitslag 1-5 met doelpunten van Arjan ten Hove (2x) en Henk Scheffel (3x), de thuiswedstrijd eindigde onbeslist in 0-0.

Lunteren is de competitie niet goed begonnen met 3 verliespartijen op rij, maar daarna werden er in 3 wedstrijden 9 punten gepakt. 6 van deze 9 punten zijn ook nog eens gepakt in uitwedstrijden, dat de groenwitten hierdoor gewaarschuwd zijn. Vorige week werd er overtuigend gewonnen thuis van DFS met 4-1.

OWIOS heeft vorige week de goede fase waarin men zat, ook 9 punten uit 3 wedstrijden wreed laten verstoren door Blauw Geel, er werd met 5-1 verloren in Ede. De reden voor deze offday is niet helder, al is de laatste jaren Blauw Geel een soort angstgegner voor de Oldebroekers geweest.

Voor de groenwitten zaak om deze wedstrijd van zich af te spelen door een goed resultaat tegen Lunteren neer te zetten. Met de nu verzamelde 10 punten uit 6 wedstrijden hebben de groenwitten nog steeds aansluiting bij de sub-top, het streven is om deze aansluiting ook te behouden. Lunteren zal met dezelfde bedoelingen naar Oldebroek afreizen en ook de punten mee willen nemen. Al met al genoeg ingrediƫnten om een interessante voetbalwedstrijd tegemoet te zien.

OWIOS zal niet moeten blijven stilstaan bij de vorige wedstrijd maar gewoon hun geƫigende spel moeten spelen en scherp aan de wedstrijd beginnen en met overgave de duels aan moeten gaan.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn die met positieve steun onze jongens, naar een overwinning kunnen supporteren.

Volgende week is er geen competitieprogramma voor OWIOS, wel wordt er geoefend.

Volgende wedstrijd is: FC Horst - OWIOS (29-10-‘11 om 14.30 uur).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten