zaterdag 8 oktober 2011

Geen winstpunten voor KV Elburg

KV Elburg wist zaterdag opnieuw geen punten te behalen. In de uitwedstrijd tegen Antilopen liep Elburg opnieuw tegen een grote nederlaag op (27-12).

Ook in deze wedstrijd kon Elburg niet imponeren, alhoewel het team in de eerste helft goed in het spoor van Antilopen bleef. Antilopen had het beste van het spel en bleef steeds op voorsprong. Elburg kon met een grote dosis werklust en een goede rebound bij blijven zodat het gat niet te groot werd. De ruststand werd bereikt op 12-9 en toen Elburg direct na rust 12-10 maakte was er feitelijk nog niets aan de hand.
Met nog twintig minuten op de klok en een 15-12 achterstand ging het helemaal mis. Weg was de concentratie en de scherpte. Elburg bakte er aanvallend en verdedigend niets meer van. Antilopen profiteerde dankbaar en wist de score in sneltreinvaart op te voeren tot 27. Elburg stelde daar niets meer tegenover zodat de wedstrijd toch weer met groot verschil werd verloren. Door dit resultaat blijft Elburg laatste in de Overgangsklasse D.