zondag 30 oktober 2011

Slordig verlies s.v.’t Harde

s.v.’t Harde is er niet in geslaagd om de eerste  periodetitel va n dit seizoen binnen te halen. Bij winst was dit één van de mogelijkheden echter werd de thuiswedstrijd tegen DFS Opheusden met 0-1 verloren. Het getoonde spel van zowel s.v.’t Harde als van DFS was met name in de eerste helft van een goed niveau  en toonden twee gelijkwaardige teams een leuke strijd waarbij de kansen van beiden tot doelpunten hadden kunnen leiden.
De rust werd echter ingegaan met een brilstand.
In het tweede bedrijf kwam s.v.’t Harde beter uit de startblokken dan de wit blauw formatie van trainer Nieuwenhuis en had vooral de kans van Arnoud Kamerbeek de voorsprong moeten zijn maar ging hij te slordig om met de geboden mogelijkheid.
Na een handsbal van één van de DFS spelers binnen de zestien verkreeg ’t Harde een enorme kans om op voorsprong te komen echter mistte Wilco Oosterbos deze buitenkans wat toch ook een behoorlijk slordigheid genoemd kan worden.
Diezelfde Oosterbos begon een minuut later misschien wel de grootste slordigheid toen hij compleet verkeerd uitverdedigde en spits Luuk Janssen de bal beheerst binnen schoof.

DFS speelde de resterende tijd met verdedigend voetbal en een gokje op de counter rustig uit en kon het na vierennegentig minuten 3 punten bij haar totaal op tellen en bleef s.v.’t Harde met lege handen staan.