zondag 2 oktober 2011

Rode kaart beslissend in matig duel.

Dat Zwolsche Boys de ongeslagen koploper in de 2e klasse G is, was aan het spel niet echt te zien.

In het eerste half uur was s.v.’t Harde qua veldspel zeker niet de mindere, al moet wel gezegd worden dat de betere kansen voor de Zwollenaren waren. s.v.’t Harde nam in de 29e minuut de leiding door een prima doelpunt van Kevin van Renselaar. In de eerst volgende aanval van Zwolsche Boys was de timing van de centrale verdediger van ’t Harde ver onder de maat en probeerde hij dit te corrigeren door zijn opponent  licht te beroeren waarna de aanvaller zich makkelijk op het kunstgras liet vallen.

Scheidsrechter Bosch bedacht zich niet en trakteerde Zwolsche Boys op een penalty en bestrafte s.v.’t Harde dubbel zwaar door de verdediger met rood het veld af te sturen. Maar ook met tien man waren de mannen van trainer Brem niet minder dan hun tegenstander.

In de tweede helft veranderde dit spelbeeld echter wel en zetten de Zwolschen erg veel druk op de defensie van ’t Harde en creëerde het legio kansen die echter onbenut bleven. De hoge temperatuur en  een man minder waren doorslaggevend op het eind van de wedstrijd waarin ’t Harde middels twee tegengoals haar meerdere moest erkennen in de nog ongeslagen koploper.

Gedane zaken nemen geen keer, maar hoeveel anders had het geweest als………

Geen opmerkingen:

Een reactie posten