donderdag 13 oktober 2011

ELBURGER SPORTCLUB THUIS TEGEN AZSV

A.s. zaterdag staat op het Burgemeester Bode Sportpark de wedstrijd Elburger Sportclub – AZSV uit Aalten op het programma.

De laatste keer dat de twee opponenten tegen elkaar in actie kwamen was in het seizoen 2002-2003 in de 1e klasse; daarna speelden de Aaltenaren nog vijf jaar achtereen in die klasse.

Na vervolgens de laatste drie seizoenen een treetje lager te hebben gepeeld, keerde men het afgelopen voetbaljaar, middels het behaalde kampioenschap, weer terug op het huidige niveau.

AZSV vinden we met zeven punten terug op de achtste plaats op de ranglijst.
De rood-witte formatie van Dennis van Toor verloor evenals de Elburgers tot nu toe alle uitwedstrijden, maar wist in tegenstelling tot de blauw-witten op vertrouwde bodem wèl vier punten meer te behalen.

Afgelopen zaterdag leverde de ploeg een uitstekende prestatie door met 3-1 van het ongenaakbaar lijkende SDV Barneveld te winnen.

Na de weliswaar geflatteerde 4-1 nederlaag tegen DOS Kampen zou niet alleen voor het zelfvertrouwen maar ook gezien de stand op de ranglijst een overwinning voor de Elburgers zeer welkom zijn.

De wedstrijd in Elburg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer K. Biemans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten